mewes Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam! Wpqadlem jak zwykle na genialny pomysl Czy jesli zakupie sobie teraz hydrauliczne, szczekowe magury to bede mogl potem zostawic klamke i kupic sam zacisk tarczy? Czy to bedzie w ogole hulac? Bo wydaje mi sie ze wlasnie nie jako ze skok klockow w tarczowce jest duzo mniejszy niz w tarczach...a moze to nie ma znaczenia ;> Jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garfieldindapub Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 No to rzeczywiście genialny pomysł A niby jak mogą ci działać HYDRAULICZNE hamulce przy klamkach pod szczęki? Gdzie pociągniesz linke do hampla i co ci będzie tłoczyć olej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Przeciez napisalem, ze HYDRAULICZNE HAMULCE SZCZEKOWE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wydaje mi się że to będzie działać ale nie za dobrze, tzn. słaba modulacja i dużo zabawy z płynem hamulcowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Z plynem chyba nie bedzie problemow, ale wlasnie ciekaw jestem modulacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garfieldindapub Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ajj, mój błąd. Dopóki nie złożysz to sie nie dowiesz, ale moim zdaniem nie zadziała zbyt dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.