mewes Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Witam! Wpqadlem jak zwykle na genialny pomysl Czy jesli zakupie sobie teraz hydrauliczne, szczekowe magury to bede mogl potem zostawic klamke i kupic sam zacisk tarczy? Czy to bedzie w ogole hulac? Bo wydaje mi sie ze wlasnie nie jako ze skok klockow w tarczowce jest duzo mniejszy niz w tarczach...a moze to nie ma znaczenia ;> Jak myslicie?
garfieldindapub Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 No to rzeczywiście genialny pomysł A niby jak mogą ci działać HYDRAULICZNE hamulce przy klamkach pod szczęki? Gdzie pociągniesz linke do hampla i co ci będzie tłoczyć olej??
mewes Napisano 4 Października 2006 Autor Napisano 4 Października 2006 Przeciez napisalem, ze HYDRAULICZNE HAMULCE SZCZEKOWE!
Schwefel Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Wydaje mi się że to będzie działać ale nie za dobrze, tzn. słaba modulacja i dużo zabawy z płynem hamulcowym.
mewes Napisano 4 Października 2006 Autor Napisano 4 Października 2006 Z plynem chyba nie bedzie problemow, ale wlasnie ciekaw jestem modulacji...
garfieldindapub Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Ajj, mój błąd. Dopóki nie złożysz to sie nie dowiesz, ale moim zdaniem nie zadziała zbyt dobrze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.