Skocz do zawartości
  • 0

nowy rower zakup 2000zł

Gość Marcusg

Pytanie

Gość Marcusg
Napisano

Szukam nowego gotowego już roweru do jazdy głównie po asfalcie, mieście i głównych drogach, chcę aby był solidny i nie musiałbym co chwilę przy nim majstrować, naprawiać go, aby był wytrzymały i służył na lata. Mam 23 lata, 180 cm wzrotu, 66 kilo wagi, nie specjalnie znam się w temacie dlatego szukam porady u osób bardziej ogarniających temat, kwestia finansów jest mniej istotna bo nie chcę kupić tanio albo jakiegoś gniota który za chwilę się rozleci.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marcusg
Napisano

to ma być rower przeznaczony do jazdy rekreacyjnej , bardziej chodzi mi o komfort jazdy, niż o szybkość, chcę aby był możliwe jak najbardziej solidny jak na cenę 2000zł, dystansów jakiś wielkich nie będę robił na samym początku

Napisano

Wszystko rozumiem i znam budżet, natomiast napisz tylko czy poruszasz się po ścieżkach asfaltowych, leśnych, a może pół na pół? Będzie to ważne w kwestii wyboru roweru, bo może okazać się, że zwykły trekking spokojnie Ci wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...