gagarin Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Witajcie. Który z nich będzie dla mnie lepszy? Ważę 80 kg i jeżdżę rekreacyjnie po lasach bez żadnych większych skoków. Raidon z Rometa, a Rockshox z Indiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Raidon jest powietrzny to nawet porównania nie ma, a do tego ma golenie o większej średnicy. A znalazłeś już tego Rometa gdzieś? Powiem Ci, że niejeden tutaj szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gagarin Napisano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 (edytowane) Hmmm, no to teraz się zastanawiam czy to aby ten http://allegro.pl/show_item.php?item=6811670403&msg Pytam, bo o Rockshox też dużo pozytywnych opinii czytałem. Edytowane 27 Maja 2017 przez gagarin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Akurat o sprężynowej wersji XC30? To jest obecnie najtańszy i najprostszy model tej marki. A Mustang rzeczywiście ten, więc nic tylko brać, bo w tej cenie raczej ciężko o alternatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gagarin Napisano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Akurat o sprężynowej wersji XC30? Chyba tak. Zapraszam tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/217933-porownanie-raidon-xc-rl-29-100-mm-nrx-e-rlr-air-75-mm-nrx-s-rlr-lite-75-mm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Pytanie czy w tym modelu faktycznie ten Raidon jest powietrzny. Kolega kupił Romka i okazało się, że ma wersję ze sprężyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Tam jest Raidon sprężynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Kolega kupił Romka i okazało się, że ma wersję ze sprężyną. A z jakim kołem ? Mustangi 1 na 27,5 były na sprężynowym Raidonie z blokadą na goleni , te w kole 29 były powietrzne z manetką na kierownicy (tyczy się to modeli zeszłorocznych , jak jest w obecnych nie wiem bo jeszcze ich nie macałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Kupił 27,5 i jest sprężyna. Jak jest w 29 nie wiem, ale jeżeli jest tam powietrzak to lepiej go wziąć, ale lepiej dopytać sprzedawcę co to za wersja amora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Maja 2017 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 W 29 jest powietrze. Mieliśmy takie 3szt. na sklepie. Zeszły w 15min. Więcej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi