Gość Jacek Napisano 26 Maja 2017 Napisano 26 Maja 2017 Witam, prosiłbym o pomoc w doborze roweru cena do 1700 zł. wzrost 180 waga 110 kg Interesuje mnie w miarę nalepsza opcja roweru dla "puszystego" żęby była trwała kontrukcja i dobrze wykonany a zaraz lekki i szybki. zastawiałem się nad mission unibike, mój znajomy go ma i bardzo jest sympatyczny co polecacie ? dzięki i Pozdrawiam
Pablo59 Napisano 26 Maja 2017 Napisano 26 Maja 2017 Do czego ma służyć ? MTB ? crossowy ? trekkingowy ? Jak już podejmiesz decyzję to przejrzyj na wstępie jakie rowery są polecane w tej grupie i w zakładanym budżecie i wróć z konkretami tu Unibike to dobry koncept jeśli chodzi o dopuszczalny ciężar, ale osprzętowo szału nie będzie w tej kwocie...
Pytanie
Gość Jacek
Witam, prosiłbym o pomoc w doborze roweru
cena do 1700 zł.
wzrost 180
waga 110 kg
Interesuje mnie w miarę nalepsza opcja roweru dla "puszystego" żęby była trwała kontrukcja i dobrze wykonany
a zaraz lekki i szybki.
zastawiałem się nad mission unibike, mój znajomy go ma i bardzo jest sympatyczny
co polecacie ? dzięki i Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.