Jaskul Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) Witam, Planuje kupić swojego pierwszego 29er i zacząć przygodę z MTB. Ma to być rower do jazdy po mieście oraz szutry/lasy, ogólnie obszar Mazowieckiego Parku Krajobrazowego i MTB Wawer Czarny szlak. Wzrost 178 cm, waga 72 kg, przekrok +/- 81 cm. Upatrzyłem sobie, póki co 3 rowery: Kross level b3 2016 w tym modelu utargowałem cenę 2080 zł, rozmiar S 17" najbardziej mi pasował przy moich wymiarach Kross level b4 2017 mocno nadwyrężony budżet ale atrakcyjna cena jak na B4 z 2017 (coś podejrzane) Northtec cayon al 2016 mocno nadwyrężony budżet, taperowana główka, 5 lat gwarancji na ramę Prosiłbym bardziej doświadczonych i obeznanych w tematyce o poradę co kupić. Edytowane 26 Maja 2017 przez Jaskul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Bierz northteca bije na łeb te krossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Northec ale tylko ze względu na ramę do której zamontujesz kiedyś amortyzator. Pod innymi względami to różnie w stosunku do B4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskul Napisano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Kross B3 2016 podoba mi się ze względu na wygląd i malowanie ramy, ale wiadomo, wygląd to nie wszystko. Northtec faktycznie ma lepszy osprzęt i taper. Rower Merida Big Nine 100 co sądzicie o tym rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Weź northteca będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi