Ros Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Jak Deuter to jest jeszcze jeden plecak, nad którym możesz się zastanowić: https://goodsport.pl/plecak-deuter-futura-295/ Nie jest to wprawdzie plecak typowo rowerowy bo do turystyki górskiej, ale warto się nad nim zastanowić ponieważ: - ma b.dobry system nośny. Dokładnie taki sam mam w mojej Futurze 26 i mogę go polecić - wygodny, nie pocisz się jak w przypadku wyprofilowanej pianki, - jest pojemny. W 28l można sporo upchnąć. Ja mam Futurę 26 i wożę laptopa 15,6", ubranie na zmianę (spodnie, koszula, t-shirt), u-locka Kryptonite, ręcznik, kosmetyczkę, pojemnik z jedzeniem i jeszcze parę gratów - wszystko się mieści Może być jednak dla Ciebie nie wygodny podczas jazdy - jest wyższy od Race Exp Air o 7 cm (54 vs 47) więc musiałbyś się do niego przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 W exp air laptop wejdzie ale zajmie dużo miejsca bo plecy nie są płaskie tylko wklęsłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demaio Napisano 30 Maja 2017 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Dzięki za opinie, zdecydowałem się na ten model i już go zamówiłem. Niestety na landersen.pl cena już podskoczyła do 329PLN, ale zamówiłem go z goodsport.pl za 242PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Brać póki jest http://www.explore.pl/plecak-deuter-rocket-exp-air.html Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Czym się różni Rocket od Race? Po prostu nowa nazwa tego samego? Edit: Dobra, widzę, pas biodrowy jest zubożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwkaP Napisano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Brać póki jest http://www.explore.pl/plecak-deuter-rocket-exp-air.html Masz może ten model lub miałeś okazję go obejrzeć ? Jakie odczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Ja mam zwykłego race air exp kupionego w 2011 i ma sie całkiem dobrze do tej pory Jedyny mankament to szelki, bo pokryte sa jakby gumo-plastikem i po paru latach peka tworzywo i zaciaga koszulki rowerowe, a tak gdyby go uprać to stan oceniłbym na 4+. Miał przygody z drutem kolczastym, bo jakis idiota rozwiesił na drodze, uchyliłem się, ale plecak zahaczym i nic mu sie nie stalo poza zadrapaniem. Ogolnie pancerna kontrukcja, dzis bym wybrał model z lepszym organizerem, to znaczy dostępem, ale podebniej wielkosci jak ten, bo idealny na wekendowe wypady Nie do zdarcia jak dla mnie. Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Też masz taki problem, że jak jeździsz w pokrowcu to plecak jest mokry? Wydaje mi się, że to para z człowieka się skrapla i rezultat jest taki , że plecak jest z wierzchu wilgotny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 U mnie to samo, więc zakładam że ten typ tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Poprostu ten pokrowiec nie jest tak mocno wodoszczelny. Mam Rocket i Attack. W obu przypadkach nie mają 100% szczelności. Ale przynajmniej plecaki nie są ubłocone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 eeee, ale jak nie ma deszczu i go założysz to tez jest mokry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Dziwne u mnie jedynie jest wigotny, ale jak sie jedzie 30 minut w ulewie to nic dzienego Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beniek27 Napisano 4 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Obecnie promocja na exp air-a 229,99zł https://goodsport.pl/plecak-deuter-race-exp-air/ dostępne wszystkie kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.