Piotr1214 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Poszukuje chętnych na wyjazd na Bornholm na początku czerwca monsun.p@vp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek04 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Cześć A kiedy dokładnie ten wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1214 Napisano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Wyjazd na kilka dni, termin do uzgodnienia między 1 a 9 czerwca. Późno piszę ale rozsypał mi się inny wyjazd i na szybko taki pomysł przyszedł mi do głowy. Trasy piękne, baza campingowa bogata. Ja mam czas dokładnie pomiędzy 1 a 18 czerwca i w tym terminie planuje wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek04 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Termin ok.jeszcze pytanie w ile dni to planujesz objechac.Ja co prawda planuję wyjazd na Chorwację i przejazd całego wybrzeża, ale jak nie znajde chętnych to bym się pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr1214 Napisano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Termin ok.jeszcze pytanie w ile dni to planujesz objechac.Ja co prawda planuję wyjazd na Chorwację i przejazd całego wybrzeża, ale jak nie znajde chętnych to bym się pisał Nigdy specjalnie nie planuje jakiś sztywnych terminów. Myślałem o około 5 lub sześciu dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek04 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Cześć Czy Bornholm jest jeszcze aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi