mtb_rider Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 szukam chetnych bikerow z malopolski do jazdy na rowerach piszcie co, kiedy, gdzie, jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek101 Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Biker z Jordanowa, dopisuje sie bo blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ooo wkoncu ktos cos napisal konczy sie sezon ale trzeba kogos poznac na nastepny (choc mozemy gdzies przejechac sie, ale moze w przyszlym tygodniu bo poszedl przedni hampel :/) bo w wiekszej grupie jezdzi sie przyjemniej i ... szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Jack Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Ja też się dopisuje, jestem z Tarnowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 hehehe no malopolska to sie zgadza ale troszke daleko, mimo to w dalsze wyprawy mozna sie wybierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 okolice Chrzanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Side Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ponikiew 10km od WAdowic zgłaszam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ponikiem calkiem blisko do mnie a chrzanow nieco dalej ale czy to w czyms przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenedy Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Moja odpowiedz troche późno bo sezon sie kończy, ale ja codziennie kręce także ..... dajcie jakieś propozycje na traske!!!! jezem z Białki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawojabike Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zawoja się melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 jest ktos chetny na jakis wypad w gory, termin - kiedy tylko wam odpowiada, byle szybko poki pogoda jest niezla a miejsce to wszystko jedno ... byle gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gopher Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Kraków dołączam się. Początkujący "bajker" chętnie wybrałbym się na jakiś dłuższy wypad. Trudno powiedzieć jaka odległość, bo nie mam jeszcze jakiejś super kondycji. Najchętniej jakieś szutry, laski, piaski, raczej nie szosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kraków rówież chętny na traski jakby co to dawać znac na gg 1804448 sama szosa odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 za tydzień... 17 chciałbym przejechać całe gorce... być może nie będę sam...(?) począwszy od nowego targu (ja jadę pociągiem z suchej... na pewno jedzie z krakowa ) - turbacz - luban - gorc - turbacz - rabka... mój nr gg jest w profilu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrmaster Napisano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam jest taka obcja ze sie z toba zabierzemy wieksza grupą osób tylko napisz cos wiecej o tej trasie czy to asfalt czy jest tez las bo jesli tak to my juz odpadamy jesli asfalcik to z milą chęcią sie zabierzemy napisz cos wiecej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 no niestety... jak Ci już chyba mówiłem... ponad 70 km w terenie ... ale co z tego jak weekend ma być deszczeowy ehhhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quaku Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Nowy Sącz też sie melduje na start!! trasy teren i szosa, do 100 km (jeszcze nie ta kondycha po maturze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisD Napisano 5 Maja 2008 Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Chetnie bym z wami pojezdzil. Zglaszam swoja gotowosc do akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
king Napisano 8 Września 2008 Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Wadowice się meldują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 10 Września 2008 Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Krakow obecnie nie sprawny pogieta pryeyutka (wzmienie na gwarancji pewnie) niedlugo cos napisye wiecej PS cos mam y klawiatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petermad Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Rabka się melduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faloxx Napisano 26 Października 2008 Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witam, od 3 miesięcy mieszkam w Suchej Beskidzkiej i także szukam chętnych do wspólnych jazd. Co prawda trafiłem tu późno, bo na koniec sezonu, ale jak jest pogoda to staram się jeździć cały rok. Także zimą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Piła Kościelecka (koło Chrzanowa ) się melduje Jak tylko będzie czas i możliwość, to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.