Kamien_W Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Cześć! Szukam roweru gravel i trafiłem w jednym z Warszawskich sklepów na coś, o czym trudno znaleźć jakiekolwiek informacje. Mam nadzieję, że tutaj znajdę pomoc ☺️ Rower nazywa się Waldmeister i jest na o sprzęcie Sram Force. Pytanie tylko czy jest to rower na którym wygodnie będę mógł jeździć 100km+. Po kilkuset metrowej przejażdżce trudno to stwierdzić. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! https://imageshack.us/my/images Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 A jakie tam są opony? Rowery przełajowe mają wąskie opony (~32 mm) i jak są szersze to już wiedz, że coś się dzieje A to czy będziesz mógł robić dystanse bezboleśnie to nie zależy raczej od typu roweru, a od jego dopasowania do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamien_W Napisano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Challenge Gripo 33 - tzn ze coś się dzieje? Challenge Gripo 33 - tzn ze coś się dzieje? Challenge Gripo 33 - tzn ze coś się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 A wejdzie szersza? Opony są przełajowe, wiec przy dłuższych szutrowych trasach może być twardo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamien_W Napisano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Challenge Gripo 33 - tzn ze coś się dzieje? Spokojnie wejdzie, ale raczej nie potrzebuje. Bardziej zależy mi na tym żeby geometria była "wygodna"... A bez długiej trasy tego nie stwierdze. Jesteś w stanie powiedzieć ile on jest wart? Sram Force 2x10 Hamulce hydrauliczne TRP Koła na obręczach Concept i piastach Novatec Opony Challenge Gripo 33 Kierownica, mostek i sztyca 3T Waga ok 9.5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.