Darek04 Napisano 24 Maja 2017 Napisano 24 Maja 2017 Szukam chętnego na wyjazd autokarem do Chorwacji i przejechanie wybrzeża od Rijeki do Dubrownika. Trasa do omówienia. Dystans dzienny 150 km. Mam 43 lata i mieszkam koło Bielska. Cytuj
Darek04 Napisano 26 Maja 2017 Autor Napisano 26 Maja 2017 Szukam chętnego na wyjazd autokarem do Chorwacji i przejechanie wybrzeża od Rijeki do Dubrownika. Trasa do omówienia. Dystans dzienny 150 km. Mam 43 lata i mieszkam koło Bielska. Plan jest następujący:Autokarem z rowerem jedziemy na Chorwację(koszt 440 zł + rower 100-tam i powrót)Noclegi pod namiotami,jedzenie zabieramy z domu, gotujemy na kuchence,tam kupujemy najpotrzebniejsze produkty jak chleb,mleko,jogurty.Chciałbym ruszyć od Rijeki i jechać w kierunku Dubrownika po drodze zaliczając wyspę Kyrk. Wracając z Dubrownika skierować się na półwysep Paljesac do miejscowości Loviste,następnie na prom do Tripanji i płynąć w kierunku Ploce. Z Ploce wracamy do miejscowości Drvenik i płyniemy na wyspę Hvar. Następie jedziemy na konec wyspy i z miejsowości Stari Grad płyniemy do Splitu i na tym koniec wyprawy i wracamy autokarem do kraju.Budżet myślę w okolicach 1500 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi