ello Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam witam i o zdrowie pytam ; D A wiec prosze was o pomoc w kupnie nowych czesci do roweru.Jezdze ostro ale nie extremalnie = D i potrzebuje dobrych czesci.Do wydania mam 400 zl no max 450 i potrzebuje takie czesci jak: korba + suport przerzutka tyl i przy okazji pedaly lancuch(jesli starczy : D) Oczywiscie nie musze wydawac calej kasy ale chce w miare dobre czesci abym mial na dlugo.Wiem ze dobre czesci sa po 2151251zl = D ale prosze was o w miare dobry zestaw. dzieki i pozdro dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 a do czego ma byc ten rower ???? Do XC,DH,FR,DJ itp Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ello Napisano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2006 xc/enduro pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie wiem czy ci dobrze doradze bo sie nie znam na XC/Enduro ale napisze co bym kupil do roweru. Korba Alivio 2006 Przerzutka Alivio 2005 (bo ponoc sa wytrzymale) a co do suportu to nie wiem czy bedzie ci pasowac Kinex (nie wiem jak to sie pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.