Lukasz_K Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Witam, pytam bo ciężko mi odnaleźć informację co to za model klamkomanetek 8rz? Może ktoś zna i poznaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Bez zdjęcia będzie ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_K Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Chyba jednak udało mi się znaleźć, że to komplet ST-2300, szukałem po grupach Tourney, Claris i dlatego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 pod "gumami" (ktore to chyba sa od czegos innego od shimkow) zdaje sie powinno byc w plastku wydziergane co to za model dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Chyba jednak udało mi się znaleźć, że to komplet ST-2300, szukałem po grupach Tourney, Claris i dlatego nie znalazłem Potwierdzam sam mam takie i używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.