Eneen Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Mam pytanie o chińską wersję: czy ma ona "chiński zapach"? chodzi mi o jakość tworzywa, co by w tym nie było za dużo różnych niefajnych substancji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 Mam 3 sztuki,nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2019 A czy ten element metalowy da się zdjąć nie niszcząc plastiku? Jak on jest zamocowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2019 Sorry że tak późno,temat mi umknął. Tak,można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eneen Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Super! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.