kashier Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Hej! Zastanawiam się nad zmianą amortyzatora z tego w tytule, na powietrze. Czy suntour jest warty uwagi? Jeżeli tak- co na pewno jest racją, to od jakiego modelu wzwyż się zainteresować? Wiem, że post jest krótki, ale i pytanie treściwe. Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jakie koło, jaka główka ramy, jaka oś, jaki budżet ? Bo może się okazać że nie będzie na co wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashier Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Pisałem posta w pracy, i nie przemyślałem tego. 29' koło, budżet na używkę do 1200 zł, główka nie wiem- rower to cube analog 2017 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Potrzebujesz amortyzator pod sterówkę prostą 1/1/8". Także z parametrów wynika że masz oś 9mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashier Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Zgadzało by się. Czy coś w związku z tym jesteśmy w stanie doradzić? A może inny dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 24 Maja 2017 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Z Suntourów pod 9mm to Epixon RLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi