marcin_lubelskie Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 No i stało się. Tłumik w moim Spinnerze wyzionął ducha. Czy ma ktoś pomysł jakim go zastąpić? Wiem że są tacy co wkładają tłumiki od SR-a 120 mm, ale to skraca skok. Może ktoś ma inny pomysł? Mój tłumik ma długość ok 265 mm a tłok ok 285 mm wraz ze śrubą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Napisz do Activii. Coś dobierze i ew. dorobi żeby pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_lubelskie Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Napisz do Activii. Coś dobierze i ew. dorobi żeby pasowało. Dzwoniłem do nich. Niestety nic nie mają. Jedynie można byłoby dobrać tłumik od np Auron-a, ale jest to wydatek rzedu 600zl. A mój amor jako nowy niewiele więcej kosztował. Pozostaje chyba szukać jakiś używanych/uszkodzonych amorów tak aby dobrać sam tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Tłumiki w spinnerach są bardzo awaryjne. Jaką masz pewność, że używka nie padnie po kilku km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_lubelskie Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jaką masz pewność, że używka nie padnie po kilku km? Żadnej... A masz lepszy pomysł? Bo ogólnie amor jest w świetnej kondycji, tylko ten nieszczęsny tłumik... Tak patrze że chyba od rst storm pasowałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Kiedyś słyszałem, że ktoś do spinner aerius 300 podpasował tłumik z RST bez żadnych przeróbek. Więc to może być niezły trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi