Senti Napisano 22 Maja 2017 Napisano 22 Maja 2017 Już lata temu zbyt mocno skręcając (był minimalny luz i błędnie założyłem, że tym go skasuję) urwałem w lewej manetce śrubę i jej część siedzi w tej gwintowanej tulejce na dole schematu (oba elementy zaznaczyłem na czerwono). Tak sobie ta uszkodzona manetka leży i leży i przydałoby się ją naprawić, bo cała reszta jest ok i szkoda wyrzucać tego na śmietnik. Więc interesuje mnie zakup takiej manetki w dowolnym stanie, byle te zaznaczone elementy nie były uszkodzone. Będzie chyba pasować zarówno lewa jak i prawa. Rocznik manetki to zdaje się 2008, niestety nie wiem czy dokładnie taką samą śrubę miał jakiś nowszy model albo może X-0 ale jeżeli ktoś ma to dajcie znać, poszukam schematu/zdjęć i się postaram dowiedzieć. Cytuj
pankierownik Napisano 1 Lipca 2017 Napisano 1 Lipca 2017 Jak coś to mam całą manetkę na sprzedaż. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi