empe Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 WELLGO C193 - Czy orientuje się ktoś gdzie mogę kupić te pedały. Jakoś nie widzę ich w żadnym sklepie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Tu podobno na zamówienie : http://www.roowery.pl/towar/825/pedal-ze-stopk-alu-czarny-wellgo-c193-gwint-916-pedaly-i-podporka-w-jednym.html taniej : http://www.sklep.rower24h.pl/pedal-wellgo-c193-black-maszynowe-p-3822.html na amazonie : https://www.amazon.co.uk/Pedals-alloy-Wellgo-Sport-kickstand/dp/B00FZLJ7AI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Ze sklepu gdzie niby mają na zamówienie dostałem odp. że aktualnie brak w hurtowni. Na amazonie widzę srebrne te pedały a potrzebuje koniecznie czarne. Poza tym nie robiłem tam nigdy zakupów :/ Wolałbym dokonać zakupu tradycyjnie przez sklep internetowy. Niestety widzę że może być z tym duży problem :/ Gdyby ktoś potrafił mi pomóc w tym temacie będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markudella Napisano 25 Maja 2017 Udostępnij Napisano 25 Maja 2017 Trochę offtop; chcesz kupić te pedały dla stopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Tak, dokładnie chcę zakupić ten model dla stopki. Oczywiście mając świadomość że to bardzo dobre, trudne do zarżnięcia pedały. A czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markudella Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 A bo mam te pedały, są ze mną już 3 lata i muszę stwierdzić, że stopka sprawdza się średnio . Jakościowo są super, ale ze stopką jest trochę zabawy, mam wrażenie, że to prototyp. Dla cierpliwych, czasem trzeba 3 razy zakręcić korbą, by dobrze ustawić stopkę. Montaż też nie jest specjalnie dobrze pomyślany...nie chcę Cię znięchęcać, ale żebyś miał świadomość,że nie jest to rozwiązanie tak wygodne, jak zwykłe kopnięcie w stopkę boczną. Po rozłożeniu stopki nie można też obciążać roweru, bo można wygiąć bolec kłódki stabilizujący stopkę, więc ciężkie sakwy rowerowe raczej odpadają. Waga pedałow 280g, bez stopki i kłódki 230g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 A to dziękuje za recenzję. Ale ja już tak mam że sam muszę przetestować i się przekonać. Rower akurat mam w miarę wylajtowany, żadnych sakw, czy innych bagaży, więc stopka ciężko nie będzie miała. Martwi mnie tylko to że nigdzie nie można kupić tych pedałów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.