haraki Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witam! Poszukuję jakieś cienkiej bluzy bardziej w luźnym kroju do jazdy w temperaturach 10-15 stopni na samą koszulkę rowerową/biegową lub podania jakiego typu materiałem najlepiej się rozglądać np. dry high efficiency. Priorytetem jest tu dobra oddychalność oraz by chroniła w znacznym dużym stopniu przed wiatrem. W bardzo pozytywnym scenariuszu jeszcze przed lekkim kilku minutowym deszczem (ale nie wiem czy jest to możliwe do spełnienia zachowując znakomitą oddychalność). Dla zobrazowania: Przez pewien używałem cienką kurtkę endura pakajak zakładając nawet na koszulkę biegową z wstawkami mesh pod pachami. Podobno ta kurtka ma przyzwoitą oddychalność. Przed wiatrem i lekkim deszczem kurtka chroni bardzo dobrze, ale od razu przy średnio intensywnym wysiłku pod kurtką mam saunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 https://www.forumrowerowe.org/topic/214589-wiatrowka-wysoka-intensywnosc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haraki Napisano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 W takim razie przenoszę moje pytanie do podanego wątku, a ten proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.