ImInTrance Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Cześć Nie wiem czy mam dobrą długość osi suportu w rowerze, jaka powinna być długość osi w supporcie ISIS przy szerokości mufy 68mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Taka żeby pasowała do korby. Dzieje się coś nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Nie wiem czy mam dobrą linię łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Zawsze można to zmierzyć i odnieść sie do tego co masz. Dowiesz się czy dodać czy ująć ośkę. W zależności jaką masz kobe czy 2 czy 3 blaty linie będą delikatnie inne. W 3blatach środkowa powinna być na środku kasety. W 2 blatach korba powinno być nieco bardziej odsunięta na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Jestem przed zakupem suportu Zna ktoś sprawdzoną długość ośki ? Korba i suport truvativ/ ISIS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.