losz Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Witam, tak jak obiecałem gdzieś komuś, wrzucam kilka fotek mojego Mustanga 2- nie wiem czy w dobrym dziale. Jestem zadowolony z zakupu,bardzo zadowolony choć otrzymałem model eksportowy do Hiszpanii z szerszymi oponami, to reszta specyfikacji jest zgodna z informacjami na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Ładny, noc tylko jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2008 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 bardzo ładny jaki rozmiar ramy, jaki wzrost ? w Polsce to chyba bardzo trudno dostać tego sprzęta, bo sam się interesowałem jakiś czas temu (połowa kwietnia) to w sklepach cisza kiedy będzie co i jak. Jak kolega może powiedzieć to ile kosztował? czy cena podana na stronie rometa jest realna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
losz Napisano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Rama 19" Mam wzrostu 182 cm,92 kg według rozmiarówki powinno być 20-20,5" według przekroku, więc długo myślałem czy nie wziąć 21" ale po przymiarce do 21" mustang 1 bo tylko takiego w okolicy znalazłem, moje jajka mogły by przy chwili nieuwagi ucierpieć, po ustawieniu wszystkiego jest ok i nie żałuję, także polecam szczerze Rometa Cena na stronie realna, suma po korekcie za opony wyszło 3400 za rocznik 2016 Edytowane 21 Maja 2017 przez losz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi