adom Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Czesc, w te strone nigdy nie jechalem wczesniej wiec droga mi jest zupelnie obca. Ten szkic co na obrazku to wlasciwie powstal z automatu - poprosilbym o jakies ewentualne poprawki / zmiany od osob znajacych okolice. Dzis dowiedzialem sie ze odcinek Nowy Dwor Mazowiecki - Wyszkow (droga 62) nie ma pobocza i jest dosc mocno uczeszczana tak wiec ten odcinek powinienem zmienic. Po dziurach pojade , bardziej chcialbym uniknac oddechu tirow na plecach. Dzieki. dodano tuatj link do lepszej wersji: https://i.imgur.com/JA488F1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Google Maps -> Wpisujesz miasta -> Zaznaczasz ikonkę roweru. Powstaje całkiem sensowna trasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Dzień dobry Odcinek Serock - Wyszków możesz śmiało pojechać przez wioski wzdłuż rzeki (Bug). Asfaltem, mały ruch: Kania Polska -> Popowo Kościelne -> Jackowo Dolne -> Barcice -> (mocny podjazd) Somianka -> (tu mały kawałek poza asfaltem przez pola, droga dobra) Kręgi -> Tulewo -> Rybno -> Rybienko Stare -> Wyszków. Trasa dosyć malownicza doliną Bugu, sporo fajnych miejsc i zabytków do obejrzenia. Odcinek Wyszków - Brok możesz: Wyszków kierunek na Białystok -> zjazd na Zakręzie -> Turzyn -> Brańszczyk -> Nowy Brańszczyk -> Udrzynek -> Udrzyn -> Brok. W zasadzie sam gładki asfalt, tylko odcinek Udrzyn - Brok (około 10 km) piach, ale przyjemnie przez las prościutko. Pozdrawiam, Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adom Napisano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 @c1ach tak sie przyzwyczailem do programu Base Camp, ze calkowicie zapominam o google. Juz nagminnie wrecz ograniczam sie do wytyczania tras tym programem - musze zmienic nawyki koniecznie dzieki. @GrzesPL takiej odpowiedzi wlasni ooczekiwalem !! - dziekuje serdecznie - konkretnie i na temat - ten odcinek wlasciwie narysowales za mnie. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Dzień dobry takiej odpowiedzi wlasni ooczekiwalem Bardzo proszę Moje rodzinne tereny, praktycznie każdy kamień przy drodze znajomy. Cieszę się, że mogłem się przydać Miłej wycieczki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek77 Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Ostatnio szukalem czegos lepszego niz Google (szczegolnie jesli chodzi o sciezki lesne, itp) i znalazlem http://openrouteservice.org/ - trasy liczone wg danych OpenStreetMap + dodakoto mozna wybrac czy rower MTB, czy inny, itp, mozna dodawac punkty posrednie, itp. Polecam. Kilka razy liczylem dlusze trasy w mojej okolicy i sprawdza sie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.