korsarz90 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Witam. Potrzebuje dość nietypowej rzeczy. Potrzebna jest mi nasadka imbusowa 8mm którą można zamontować na kluczu imbusowym 6mm (albo 5-4mm, mniejsze pewnie już nie) w multitoolu .Wiem, że takie coś istnieje bo mam zdjęcie sprzętu kolegi (montowane na kluczu 6mm). Multitoole rowerowe nie mają najczęściej w zestawie imbusów większych niż 6mm. A jeżeli mają to są strasznie ciężkie i drogie (to i tak dość nietypowe sprzęty). A imbus 8mm potrzebny mi na rower jako klucz do kobry w razie jej awarii. Nie chce brać oddzielnie imbusa bo jest ciężki, duży i nieporęczny w przewożeniu. W załączeniu zdjęcie o co mi dokładnie chodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 19 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 jedziesz do większego sklepu narzędziowego w okolicy. Ja takie coś kupiłem w Agromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsarz90 Napisano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Pytałem w kilku i nigdzie nie mają. Nawet w internecie nie mogę znaleźć żadnego sklepu który oferuje coś takiego. Na allegro też nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.