ciastek166 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Siemka, planuje kupić eccentrica cromo 29, ale nie wiem jaki rozmiar wybrać M czy L? Są tu osoby, które go już mają? Mam 184 cm i dł. wew. nogi 84 cm. Dzięki za pomoc! Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek166 Napisano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 A czy 495 mm podsiodłówki nie będzie za długie żeby dać tam sztycę regulowana? Plus sama rama jest podobno dość wysoka, a niestety nie mam się jak do niej przymierzyć Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Przy 184cm wzrostu na ramie M będziesz wyglądał jak małpa na szlifierce. Tam podsiodłowa ma zaledwie 445mm. Ja mam 182cm i na L było spoko. Mniejszej sobie nie wyobrażam. Na mniejszej musiałbyś pakować dłuższy mostek, żeby nie wydawała się za krótka. Chociaż z drugiej strony geometrycznie Eccentric jest tak specyficzny, że najlepiej się samemu przymierzyć. Dla mnie Eccentric był zbyt ekscentryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek166 Napisano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Dzięki za opinie. Mógłbyś jeszcze wyjaśnić na czym polega ekscentryczność tego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi