kicek91 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Hej, na wstępie powiem ze się nie znam. Zastanawiam się nad kupnem roweru z poniższej aukcji http://allegro.pl/kolarzowka-raleigh-competition-motors-work-i6820052555.html#thumb/4 czy ten rower pojeździ przynajmniej 5 lat dla mało wymagającego jeżdżącego tylko po mieście użytkownika? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Jak jeździ już tyle lat, to 5 więcej mu raczej różnicy nie zrobi. Chyba, że coś się z nim stało i dlatego właściciel się go pozbywa (np. pęknięcie lub skrzywienie ramy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicek91 Napisano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 ale czy warto kupić taki rower? przyznam ze interesuje mnie walor esteyczny (wygląd). Mógłbym kupić jakiś do 2000tyś model z 2017r ale one nie są ładne (w mojej ocenie). W tym od razu się zakochałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Walor estetyczny, to studnia bez dna według mnie. Sam bym takiego Raleigh'a kupił i jeździł szpanersko/hipstersko, ale nie w tej absurdalnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.