kamilguti Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Cześć. Wraz ze swoją dziewczyną chcemy wkońcu zakupić rowery, mieszkamy w Warszawie od niedawna i chcielibyśmy trochę wycieczek rowerowych, żeby odetchnąć od zgiełku. Ja trochę jestem nakierowany już, ale z nią jest większy problem. Ja chcę wydać ok 1700zł na rower - celuję w Kross Hexagon R6 - 60% miasto i 40% bezdroża(polne drogi, las). (184cm wzrostu) Ona ok 1300zł. Ona 80% miasto i ok 20% wycieczki do lasu itp. Tutaj myślałem o Kross Evado 2.0 (170cm wzrostu)Proszę o podpowiedzi, oraz inne propozycję. Chyba że te są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 mieszkamy w Warszawie 60% miasto i 40% bezdroża(polne drogi, las) A ja proponuję przyjrzeć się temu tematowi o rowerach crossowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Dla ułatwienia - czytać od tyłu - bo stron multum i temat dawno zaczęty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.