Gość Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 czy ktos jeszcze oprócz mnie złapał zajawkę na posiadanie takiego sprzęta ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 U mnie taka zajawka żyje od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Oglądałem juz trochę tych starych rowerów, i powiedziec trzeba jedno, Colnago zgniata wszystkie inne rowery z "epoki" jak dla mnie wyglądem. Sprzety typu Master, Master Olimpic czy Decor .... w czasach gdy inni nalepiali na ramy jakies marne nalepczczki to Colnago robilo takie wykonczenie ramy, ze az ciezko w to uwierzyc ze wtedy takie rowery mogly tak wygladac. No ale cena dzis tez zgniata ten prezentowany tu model to tez chyba do tanich nie nalezy,... raczej za piataka sie go nie kupi nawet gdyby byl na sprzedaz :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 zajawkę to ja mam na colnago super z początku lat '70 pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Jak sam nie jeżdżę na szosie, tak od 1997 roku mam zajawkę na Gianta MCR odkąd zobaczyłem go w katalogu. Ale tylko w konkretnym malowaniu, przez wszystkie lata tak naprawdę niemal się nie pojawiają, albo w innych barwach (nawet teraz jest coś na olx). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Ja na Treka oclv w malowaniu United Postal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Też ładniutki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi