ck400 Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Witam Proponuje ustawke na wspolna jazdę MTB.. każdy dzień w zasadzie i każda godzina (w zasadzie) mi pasuje (wiadomo wieczorem to chyba nie bo ciemno), w przyszłym tygodniu od poniedziałku do czwartku jestem dostępny - czyli 22gi do 25ty maj. Może być ewentualnie sobota 20go maja, ale nie z samego rana, tylko ok.12tej. Ustawka na przejażdżkę a nie wyścig, wiadomo. Raczej XC. Singlespeed welcome. Tobo, IvanMTB - wiszę Wam i chcę sie odpłacić. Jedźmy do Cannock lub Sherwood, alright? inne propozycje spotu welcome (byle było 3h off roadu, tak na marginesie to w pobliżu M1 jct 27 tez mam wypas miejscówe na spot i jak coś to też mozemy sie spotkać tu, na dzikie single, moge poprowadzić) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 czyli 22gi do 25ty maj bad luck mate... 22-go jestem w pracy a 23-go to pakuję się na rołdtripa do Szkocji https://www.forumrowerowe.org/topic/211436-ssec-2017-mistrzostwa-europy-jednobiegaczy-27052017-szkocja/ Wracam w BH Monday... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 miłej zabawy w Scotland pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoziKus Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Jakby co to w sobotę śmigamy po Aston Hill od 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Siema W piątek do południa będę na cannock chase, jak są chętni to można 2-3godz pokręcić. Pózniej jestem na urlopach i w rozjazdach praktycznie do końca czerwca. Pozdr Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Hej Michał a Tobie nie pasuje czwartek, inny wczeniejszy dzień jakiś? w piatek jade tez na urlop.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Niestety, mam na myśli piątek w tym tygodniu pózniej już będzie ciężko się złapać aż do połowy lipca pewnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 12 Marca 2018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 odświeżam kotleta: Jest ktos kto w miarę regularnie pojawia się na Cannock Chase? ostatnio po długim planowaniu dotarłem tam, no i po dziewiczej przejażdżce, z chęcią pokręciłbym tam więcej, tylko samemu tak troszkę nudno, a moje druga połówka nie czuje się na takich ścieżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Siema. Regularnie chyba tylko Kuman tam jedzi, ja czasem.. Zdaje sobie spr ze już dwa miechy minęły od Twojego postu MMMAAAciek, jak coś to spot tam mie widziany. Miejscówa bajer, najlepiej jakby Michał Kuman tam te podjechał, spoko zna okoliczne miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam, Aktualnie dopieszczam swoje dzieciątko, bo troszkę niedomaga ostatnimi czasy (chyba się obraził :D), ale myślę że do soboty/niedzieli go ogarnę :), Oczywiście pozostaje kwestia czy angielska pogoda będzie współpracować, czy też nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Nie ten weekend. I'm sorry, ale będę w Walii na campingu. Nast weekend też mam już zajęty bo rodzina przyleci nas odwiedzić. Może być inny jakiś termin. Czyli za 3tyg? Anybody else? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Jak mi wtedy praca nie skoliduje, to jak najbardziej, mam nadzieję że dojdę do ładu z rowerem, a jak nie, to sobie tam wypożyczę :D, majątku nie chcą za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Podbijam temat-ktoś chętny w ten weekend na cannock chase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Witam Nie dam rady w ten weekend bo żona idzie na Download Festival i muszę zajmować się 'czym innym'. Chyba że z dzieci na rowery i family trail. Co myślisz kuman - Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Chyba że za tydzień, czyli next weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Siema Jestem prawie pewien, ze za tydzień w sobotę 16ego będę mógł wyrwać sie z domu na 2-3 godziny z rana. Moge poprowadzić jakaś trasę po nieoficjalnych ściekach. Ostatnio pogoda dopisuje to sporo juz powysychało po zimie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Ja już też zmieniłem gumy na letnie :), tak więc zamierzam zobaczyć ścieżki (oficjalne i te mniej oficjalne), na trochę szybszych oponach Może mi się uda zajrzeć w ten weekend samemu (choć to nie ta sama frajda co z kimś) to zdam wam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whisky6666 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Witam. Jestem z Nottingham. Szukam kompana do jazdy. Jazda po ścieżkach leśnych tj. Sherwood pines albo cannock chase. Jak ktoś ma inne fajne trasy w okolicach to chętnie wypróbuję. 07514 910411 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Strzała Pojechałbym na Dałby Forest w niedziele. ktoś chętny? :) Strzała Pojechałbym na Dałby Forest w niedziele. ktoś chętny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi