Skocz do zawartości

[Koszulka] z kieszenią na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym się pozbyć jazdy z plecakiem, więc rozglądałem się trochę za koszulkami z kieszeniami tylnymi. Problem w tym, że niewiele koszulek ma kieszenie z suwakiem, a jeżeli mają to trudno wywnioskować jaki jest ich rozmiar. W kieszeni z suwakiem chciałbym trzymać telefon - iPhone 7 w obudowie (orientacyjnie 4,7"), w pozostałych (niekoniecznie suwak) klucze. Ponadto fajnie gdyby koszulka była w miarę jednolita - nie jestem wielkim fanem wzorków, a 90% koszulek tak wygląda. Oczywiście krótki rękaw i niewygórowana cena (mogą być propozycje z aliexpress).

Napisano

Raczej ciężko będzie znaleźć koszulkę z taką dużą kieszenią na zamek, jeżeli już posiadają taką kieszeń to wielkości odpowiedniej na schowanie kluczy a nie telefonu.

Napisano

Mam dwie koszulki Craft'a, obie z kieszonkami na suwak na środku, mieści się tam LG G2 także ciut większy od Twojego. Nie wiem tylko co dla Ciebie oznacza rozsądna cena, bo z tego co pamiętam to placilem za nie gdzies 150pln za sztukę, no ale mam je juz chyba 5 lat a śladów zużycia poza pozaciaganiem o krzaki w lesie brak, także czasem drożej wychodzi taniej ;)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Dzięki za propozycje, większy wybór jak już zdecyduję się na zakup. Odchodzą lekko od tematu, zacząłem się zastanawiać jak sprawdzi się zwykła koszulka z kieszenią z tyłu bez suwaka jeżeli chodzi o bezpieczeństwo trzymania w niej telefonu. 

Napisano

Z armbandem biegam od kilku lat, używałem różne z różnymi telefonami i tak jak do biegania jest to niezastąpiony dla mnie sposób, tak do używania go na rowerze nigdy się nie przekonałem. Będę musiał spróbować.

• Mod Team
Napisano
zwykła koszulka z kieszenią z tyłu bez suwaka jeżeli chodzi o bezpieczeństwo trzymania w niej telefonu.

Przy glebie telefon leci.

Jak da się zlokalizować gdzie poleciał to pól biedy.

Napisano

Na twoim miejscu odpuściłbym sobie trzymanie telefonu dotykowego w kieszeni. Ja sobie mogłem an to pozwolić ale jak miałem samsunga solida, teraz nie mam zamiaru sprawdzać poziomu mojego szczęścia. Najlepsze byłoby etui montowane do ramy albo do mostka - widzisz czy ktoś dzwonił, gps-a i wszystko inne, a przy glebie jest duża szansa że nic mu się nie stanie.

Napisano

Ok, w takim razie kupię chyba zwykłą koszulkę z kieszeniami bez suwaków a telefon przetestuję z armbandem. Jeżeli będzie spoko to pomyślę o uchwycie.

Napisano

Na tak duze telefony to chyba najlepsza jest mała torba trójkątna na ramę. Wszystko w zasięgu ręki, a przy wywrotce telefon będzie cały.

1d40ef6355ec65b5681ead715ead5cd7.jpg

Napisano

Z takim trójkątem na ramie jest ten problem że nie ma przy nim gdzie zamontować drugiego bidona, właśnie 'przerabiam' ten problem gdzie wszystkie szpeje z torebki przenieść żeby go zamontować..

Napisano

Z takim trójkątem na ramie jest ten problem że nie ma przy nim gdzie zamontować drugiego bidona, właśnie 'przerabiam' ten problem gdzie wszystkie szpeje z torebki przenieść żeby go zamontować..

No to jest możliwość kupienie koszyka montowanego na siodełku. Jeden bidon w standardowym miejscu na ramie, a drugi z tyłu. Jak jeden się wyczerpie to zamienisz je miejscami :thumbsup:

75940732_2_koszyk-na-jeden-bidon-rm-syst

pd%20mirianda.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...