SzymszonKRK Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Witam. Lubię jazdę na rowerze, ostatnio zacząłem trochę częściej jeździć, trochę "odpicowałem" rower i generalnie chciałbym go jakoś konkretniej wykorzystać. Pomyślałem o jakimś starcie w zawodach. Gdzie mógłbym spróbować swoich sił jako początkujący w najbliższych miesiącach? Najlepiej w miejscowościach w okolicy Krakowa. Byłbym wdzięczny za pomoc. Z góry dzięki!
Mod Team michuuu Napisano 15 Maja 2017 Mod Team Napisano 15 Maja 2017 Gdzie mógłbym spróbować swoich sił jako początkujący w najbliższych miesiącach? Najlepiej w miejscowościach w okolicy Krakowa. Byłbym wdzięczny za pomoc. https://www.kiwiportal.pl/wydarzenia/rowery
bbc Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Najlepiej w miejscowościach w okolicy Krakowa. W takim razie Bike Atelier powinno być dla Ciebie. 25 czerwca masz Olkusz. To całkiem niedaleko. A i reszta też nie jest jakoś nieosiągalna.
krycha Napisano 16 Maja 2017 Napisano 16 Maja 2017 Sierpień / lipiec jest też fajny kameralny maraton mtb w michalowicach Sent from my D5503 using Tapatalk
shiler Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 W sobotę 27 maja jest Cyklokarpaty w Kluszkowcach. Ja się wybieram. Mam wolne miejsce w aucie (i na dachu na rower) gdybyś był chętny. Jadę przez Kraków.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.