kmZ Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam. Ostanio miałem mały wypadek, w wyniku którego wygiął mi się uchwyt na przerzutki... :/ Co prawda już go wyprostowałem, ale jakoś nie mam zaufania do tego aluminium (strasznie miekkie) i chciałbym go wymienić na inny z mocniejszego stopu... Orientuje sie ktoś czy można takie coś kupić w sklepie i ewentualnie z jakimi kosztami sie to wiąże? http://img416.imageshack.us/img416/809/gowienkora3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 To nie uchwyt tylko hak. I nie na przerzutkę tylko do przerzutki. Takowe haki można kupić na allegro za 16zł ale nie polecam, bywają nie znormalizowane. Najlepiej kupować oryginalne. Cena od 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmZ Napisano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ok dzieki za info... swoją drogą "od 30zł" za takie małe gó****** to lekka przesada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Da sie to kupic za 5 zł w sklepie rowerowym za alu nie zadna kupa tylko normalny dobry hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.