arghael Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 Witam serdecznie. Ostatnio w przykrych okolicznościach pozbyłem się swojego roweru. Czas kupić nowy. Jestem prawie pewny, że to będzie Dartmoor Hornet. Może znacie stacjonarny sklep w okolicach Katowic, gdzie można przymierzyć się do tego roweru. Wiem, że sporo sklepów ma w swojej ofercie Hornety, problem polega na tym, że większość raczej na zamówienie. Za wszelką pomoc będę wdzięczny.
provid Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 Krótka i szybka instrukcja dla.... Wchodzisz na stronę www.dobresklepyrowerowe.pl szuaksz roweru Dartmoor Hornet z rocznika 2016 lub 2017 i patrzysz, gdzie jest dostępny. Jeżeli jest tam, gdzie chcesz to jedziesz do sklepu, przymierzasz i kupujesz. Jeżeli nie, to jedziesz do innego miasta/sklepu i j/w.
arghael Napisano 13 Maja 2017 Autor Napisano 13 Maja 2017 Dzieki Tak właśnie mam zamiar zrobić, choć czasem warto zapytać, może prawie ktoś wie gdzie. Aż takim leniem nie jestem, żeby tylko czekać, aż ktoś poda mi na tacy rozwiązanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.