rav_bstok Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Witam, Składam kompletnie cały rower ze starego, z którego zostaje tylko rama. Kupiłem/mam już: 1. Piasty Novatec 751 i F062 na łożyskach maszynowych 2. Obręcze DT 535 26' 32h 3. 2x opony continental 4. klamki Fr-5 5. Hamulce SD-5 6. Rama. Potrzebuję: 1. Łańcuch. 2. Korba. 3. Przerzutka (tył i przód) 4. Manetki 5. Kaseta Nie wiem na jaką kasetę się zdecydować, 8, 9, czy 10rzędową. Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na powyższe to około 500zł (+/-). Chodzi o to, żeby to był dobry i wytrzymały sprzęt, ale i bez przesady. Będę jeździć maks 1-2 dni w tygodniu po około 30km/dzień. Czy do w/w czegoś jeszcze bym potrzebował? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Potrzebował będziesz wszelkiego rodzaju narzędzi typowo rowerowych. Napęd bym wziął 10sp bo jest jako tako przyszłościowy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi