Kodzik1212 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Cześć,szukałem ale jakoś nie mogłem znaleźć więc napiszę tutaj - przy wadzę 105 kg,ile muszę napompować powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Napompuj tyle żeby mieć te 25-35% sagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodzik1212 Napisano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Czyli z tego co rozumiem,ustawiam sag (nie mam oringu,może być trytyką ? ) będąc na rowerze na płaskim terenie w pozycji takiej,jakbym jechał,następnie pompuje metodą prób i błędów,aż na linijce sag będzie wynosił 40mm ? (wideł ma skok 160) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Masz na niego usiąść zejdź i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi