adamus Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witam, Czy macie jakieś doświadczenia z tego typu piastami to, że DT takie ma to wiem ale zarówno 240 jak i 340tki z mocowaniem pod tarcze na 6 śrub już się skończyły a dostawa dopiero po nowym roku:/ wiem, że dabomb ma też bębenek ściagany przy pomocy jednego klucza ale ta piasta jest za cięzka do xC i nie mam co kupić teraz, ma ktoś jakieś inne pomysły? Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 doswiadczenia z piastami ze sciaganym latwo bebenkiem? np formula na 4 maszynowkach. piasta sypnela sie wlasnie na tym elemencie. reborn bloodlines rh+ super lekka 250 gram tyl na czterech maszynach alu oska - kiepska jakosc - sypnela sie po 40 km reborn blooodlines10 4 maszyny tak samo jak wyzej - sciagany bebenek jednym kluczem - rowniez awaria na bebenku - juz po 200 km. trudno powiedziec patrzac na polce na piaste jak jest demontowalna. mozna to zrobic jedynie rozkrecajac kontre od strony bebenka. ogolnie - mysle ze w przypadku takich piast lepiej kupic piasty dt.... mialem w sumie trzy piasty tak zrobione i wszystkie są lub byly wadliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2006 szkoda, że Dabomb jest tak cięzki, miałem go w roerze do 4x a potem w streetówce i nic się z nim nie działo? Skoro niema DT to pomyśle jeszcze na RB design reactor tylko cięzko opinie cięzko znaleśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.