TheShadooow Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 Witam, mam takie pytanie, gdyż jestem świeży w tematyce rowerów MTB, ale chodzi mi co mógłbym zmienić na lepsze w tym rowerze i czy się to w ogóle opłaca? Z góry dzięki za info ^^ https://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b3 Ps. Jeżeli zły dział, to przepraszam i proszę moderatorów o wyrozumiałość
seraph Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 Koła na lżejsze, sztywniejsze i z szerszymi obręczami. Amortyzator na działający, manetki i hamulce. Można by też się zastanowić czy napęd 3x9 czy wystarczy, czy chcesz więcej. A najważniejsze pytanie to czego Ci w tym rowerze brakuje? Czy chcesz tylko ładować kasę i oczekiwać, że zacznie sam jechać?
venom6652 Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 To zalezy jak bedziesz wykorzystywał rower,ale na początek powietrzny lepszy amor, np recon ,potem korba na zintegrowanej osi, potem hamulce
Marcin86Poznan Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 To nowy rower? Jak tak to nic nie zmieniaj tylko zbieraj na nowy. Jak chcesz coś ulepszyć to jak zwykle koła i amor ale czy się opłaca?
m0d Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 Jak nie wiesz co chciałbyś zmienić i dlaczego, to znak żeby nic nie zmieniać i poczekać aż portfel przestanie swędzieć.
caro86wlkp Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 pierwsze co w tym rowerze wysiądzie to pedały, później suport. przynajmniej u mnie tak było w B4 ale moja waga znacznie przyłożyła sie do tego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.