kazafaza Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 Servuss, Część z nas traktuje rower jako maszynkę do zrywania każdego grama, inni zaś oblepiają rower różnymi przydaśkami, zbędnikami i innym tałatajstwem. Nieważne, czy mają za zadanie chronić przed flakiem, snejkiem czy innym dzwonem, zwracać uwagę na trzymanie tempa lub azymutu czy też przypominać o dzieciństwie, radości z jazdy czy imieninach cioci Marioli ale faktem jest że są niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju. Fajnie byłoby je zobaczyć! Na dzieńdobry: "Kroko z kibla rodem" Tutaj "talizman męskości", dodany przez zawodników z pracy... Oraz akcenty birofilskie: Zapraszam zatem do wklejania elementów "zdobiących" Wasze rowery, jakkolwiek niecodzienne by one nie były
rambolbambol Napisano 11 Maja 2017 Napisano 11 Maja 2017 Widzę wielką przyszłość dla tego wątku. Więcej o tej trąbce: link. Na Tange OrangeTM wisi takie coś:
Sobek82 Napisano 14 Maja 2017 Napisano 14 Maja 2017 Na stałe zanim nie trafi tam podsiodłówka upload gambarcertificity.comPozdrower
porcelanowy Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Powitoł Mam coś podobnego - zamienię na czerwony, jak znajdę gdzieś bez kosztowo, bo bardziej zgodny z prawem: Kaza, zwis męski nawet ciekawy. Jakbyś znalazł taki świecący w nocy to by nawet użyteczny był na rowerze Tabliczka Rambola też świetna Planuję do Romana coś osobistego wykuć... wykuć... tylko kumpel przepalił dolinę kowalską Wydaje mi się, że nie wożę zbędnego grata, niemniej sporo osób które widzą jak wyciągam rzeczy z plecaka jest zdziwionych, że mam w nim te dwie rzeczy: I nie wożę ich tylko do lasu. Jak mam na sobie plecak, bo mam też nóż i zapalniczkę.
Yassey Napisano 16 Maja 2017 Napisano 16 Maja 2017 Ja jak każdy najtwardszy macho i ultrasurvivalowiec wożę pod siodłem...chusteczki nawilżane . Niby to przydatne, ale od 3 lat nie odpakowane, więc chyba już jako talizman.
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Maja 2017 Mod Team Napisano 16 Maja 2017 Poszukiwania zdjęć w toku, ale... Headbadge zbędnikiem? Kontrowersyjne... Zapalniczki, noże czy chusteczki zbędnikiem? Pewnie tak samo jak wożenie dętki i pompki jak ostatnio kapcia złapało się w poprzednim tysiącleciu... Szacunek... I.
wojtasin Napisano 1 Czerwca 2017 Napisano 1 Czerwca 2017 Renifera: https://lh3.googleusercontent.com/680WJeAQE29xmHH9q9TbWFAHQEA5S4hLAKau-973ScwdtbRNOzVGrSHcJiP9urJxdWVAoBvVU5wNlkY=w2560-h1600-no , a poza tym filiżanki i kafeterię Podwieczorek by syn_szklarza, on Flickr https://lh3.googleusercontent.com/N6JrKGRfXE8kwzfNoLaAEFfzoUMz8tSTg9bsgx8bl3jp2duCj3x8CAgN2_Ic_gVdLHjJD2cgB78rhGE=w2560-h1600-no P.S. Ostatnio jeszcze Kaylo Ren
Sobek82 Napisano 1 Czerwca 2017 Napisano 1 Czerwca 2017 Taki niebieski ziomek Ubiegłeś mnie ziomie z smerfem z lidla photo uploading Pozdrower
kazafaza Napisano 3 Listopada 2017 Autor Napisano 3 Listopada 2017 Hmm...zbędnik czy niezbędnik? Oto jest pytanie Zimo, napieraj!
Roballinho Napisano 28 Czerwca 2018 Napisano 28 Czerwca 2018 Temat umarł, a wydawał być się fajny. Odświeżam więc! Od paru tygodni jeździ ze mną taki oto jegomość. Szturmowiec najwyższego porządku dumnie usadowił się na podsiodłówce, a dokładniej to jego łeb, bo resztą poszła do kubła.
goTomek Napisano 29 Czerwca 2018 Napisano 29 Czerwca 2018 W dniu 15.05.2017 o 22:50, porcelanowy napisał: Jakbyś znalazł taki świecący w nocy to by nawet użyteczny był na rowerze Są takie do kompletu
porcelanowy Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 Powitoł Już od jakiegoś czasu na pokładzie - poruszenie wśród rodzin wyprzedzanych na podjeździe do ZOO/KRK bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.