pwmo Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja również zamierzam kupić nowy sprzęt, co sądzicie o BH? Chodzi mi o szosówkę. Do tej pory kręciłem na starym sprzęcie, który dostalem w spadku, przejechał parę tysięcy km i chyba czas już na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 3 Października 2006 Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Nie chwaląc się sam sie zdecydowałem na szosówke Bh na razie zbierma fundusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwmo Napisano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Mam dylemat sprawić sobie BH czy Authora? Jak tam inne sprzęty, może mi ktoś napisać. Mam też smaki na Krossa, nie wiem jak inne. Powiem jedno, nie wydam więcej niż 2500, przynajmniej na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Pisałem do dystrybutora BH oto co mi napisali "Nie mamy już modelu l-30 i końcówke L-25 Za L-30 mamy końcówke L-32 -różni sie tylko tym ze ma SH 105 20-bieg i koła takie jak L-25 czyli Vuelta Rodi Stylus/cena katalogowa 3299/ Kupując w naszych sklepach można zamieniać np.siodło my wysyłamy rower w specyfikacji fabrycznej Koła są wytrzymałe jednak były /choć rzadko/przypadki uszkodzeń w trakcie najechania na dziurę . Proszę o informacje o rozmiarze bo niektórych już nie ma Rabat na te modele wynosi 20 " Czyli za 2600 mógłbyś ja kupić gdybym miał kase prawdopodobnie bym kupił ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Przy rowerach od BH, trza uważać zby nie trafić na SHIMANIOLO , ponoć to sie słabo spisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Wiele osób jest zadowolonych z BH. Myślę że w tej firmie dobre jest to że za niewielką kasę można kupić naprawdę dobry sprzęt, ale jakoś mnie osobiście nie podoba się design BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwmo Napisano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2006 O.K. Więc co dobrego można kupić za 2500 zł ? Chodzi o szosówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 jesli nowka to Lemond Etape jest dosc ladny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 O.K. Więc co dobrego można kupić za 2500 zł ? Chodzi o szosówkę. Przecierz masz temat o sprzecie do 2500zl kilka linijek nizej. Z nowych do 2500 to mozesz liczyc tylko na jakies promocje. Ten lemond - moim zdaniem narpawde warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwmo Napisano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Przecierz masz temat o sprzecie do 2500zl kilka linijek nizej. Z nowych do 2500 to mozesz liczyc tylko na jakies promocje. Ten lemond - moim zdaniem narpawde warto. Co do innego tematu, to tam nic nie pisze konkretnego. Ale dzięki, rower całkiem niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Przecierz masz temat o sprzecie do 2500zl kilka linijek nizej. Z nowych do 2500 to mozesz liczyc tylko na jakies promocje. Ten lemond - moim zdaniem narpawde warto. Zdecydowanie, to link do tematu http://www.forumrowerowe.org/kolarzowka-Do...bra-t19758.html , a ten wątek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.