sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Witam, odpowietrzyłem hamulce, ale dalej nie działają, jaka może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Opisz to dokładnie. Klamka twarda a hamulec nie hamuje? Zalane klocki - do wymiany a tarcze odtluscic porządnie. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Klamka chodzi luźno, tłoczki nie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 To jak mogłeś odpowietrzyc ? Co tam wlales ? Pewnie dot-a , w takim przypadku hamulec do wyrzucenia. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Jak spuszczę płyn i zaleję inny płyn będzie działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Poczekaj. Promaxy nie są czasem na dot? Masz na pokrowce napisane. Sprawdź co miałeś wlać a co wlales to może jest nadzieja. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Jest dot 4. Teraz pytanie gdzie jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Jeśli z tloczkow nie cieknie ani nigdzie z klamki to masz źle odpowietrzone albo może stary dot wlales , który już zebrał wodę. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Kupiłem nowy. Zrobiłem to tak jak na tym filmiku, chyba, że źle pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Nie jestem w stanie teraz tego obejrzeć bo siedzę w szkole , ale możesz przepchnac cały płyn od dołu do góry. Weź duża strzykawke i przelej porządnie układ i powinno być dobrze. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 A wcześniej działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanczo07 Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Jeden był sprawny. Może być coś z klamką albo tłoczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi