BuyBike Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Witam, kupiłem ostatnio używany zestaw z roweru elektrycznego Gazelle Orange Innergy. Mam koło z silnikiem, baterię z bagażnikiem, widelec. Do baterii nie ma ładowarki. Chciałbym to w miarę możliwości kiedyś uruchomić, chcę zacząć od sprawdzenia baterii. Czy macie jakiś pomysł jak ją sprawdzić czy ona jeszcze żyje w ogóle, jak już wspomniałem nie mam ładowarki i okablowania, żeby podłączyć do niej silnik. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Najlepiej ją otworzyć i pomierzyć napięcia na pakietach. Z tym bateriami z markowych ebików to nie taka prosta sprawa. Żeby to uruchomić, zwykle potrzebny jest oryg. sterownik. Szukaj pomocy na forum Arbiter Edytowane 9 Maja 2017 przez fw66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi