kamilbober Napisano 9 Maja 2017 Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich, Nazywam się Kamil 27l, obecnie mieszkam we Wrocławiu swoją pierwszą wyprawę odbyłem w zeszłym roku Ząbkowice Śląskie - Przemyśl 800km. Była to pięciodniową wycieczka w pojedynkę. W tym roku w pierwszy tydzień sierpnia planuje ok. tygodniowy wypad rowerowy. Start z okolic Wrocławia w kierunku morza Bałtyckiego. Dystans ok 1000km głównie po drogach asfaltowych, dystans dzienny ok. 150km, jesli i chodzi o noclegi to jestem nastawiony na spanie pod namiotem, w razie koniecznosci pod dachem. Szukam, osób chcących dołączyć do wyprawy. Edytowane 9 Maja 2017 przez kamilbober Cytuj
wojciuljustyna Napisano 23 Maja 2017 Napisano 23 Maja 2017 Cześć, jaki mniej więcej koszt takiej wyprawy? I czy wyznaczoną masz trasę co do wyprawy? Jakie chcesz mniej więcej tempo? I jak w takim razie planowany powrót - pociąg ? Pozdrawiam Justyna Cytuj
kamilbober Napisano 24 Maja 2017 Autor Napisano 24 Maja 2017 Hej, jeśli chodzi o koszty to: jedzenie i ewentualnie nocleg jeśli będzie potrzeba znalezienia jakiegoś miejsca pod dachem, (rok temu wydałem ok. 250 PLN za 5 dniową wojaż). Dokładnej trasy nie mam jeszcze wyznaczonej ale planuję zahaczyć o Warszawę (jeszcze nie byłem), później Gdańsk i wzdłuż Bałtyku w stronę Świnoujścia. Dzienny dystans to max 150 km. (ale zależy oczywiście od warunków). Powrót naturalnie że pociągiem Pozdrawiam Cytuj
Margeritta Napisano 1 Czerwca 2017 Napisano 1 Czerwca 2017 Ja bym chętnie pojechała, ale czy inny termin wchodzi w grę ja mogę po 15 danego m-ca Cytuj
kamilbober Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Napisano 4 Czerwca 2017 Ja bym chętnie pojechała, ale czy inny termin wchodzi w grę ja mogę po 15 danego m-ca Niestety, akurat z poczatkiem sierpnia zaczynam urlop, a przesunąć go nie mogę Cytuj
kamilbober Napisano 12 Lipca 2017 Autor Napisano 12 Lipca 2017 [Aktualizacja trasy] Startuje z okolic Wrocławia, nasępnie kieruje się w kierunku zachodnim pod niemiecką granicę i wzdłóż niej jadę w kierunku Szczecina. Jeśli siły natury i fizyczne pozwolą drugi etap bedzie prowadził wzdłuż polskiego wybrzeża aż do Gdańska. Cytuj
maciej1985 Napisano 12 Lipca 2017 Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) witam a kiedy chcesz jechac , w ta trase, chodzi mi o termin bo urlop mam od 7 sierpnia Edytowane 12 Lipca 2017 przez maciej1985 Cytuj
kamilbober Napisano 12 Lipca 2017 Autor Napisano 12 Lipca 2017 Wyruszam w poniedziałek 31 lipca. Cytuj
maciej1985 Napisano 12 Lipca 2017 Napisano 12 Lipca 2017 Wyruszam w poniedziałek 31 lipca W takim razie powodzenia , jesli chcesz nocowac pod dachem na szlaku odra nysa , to mozesz miec ciezko , W słubicach masz Mosir nocleg 50zl , w gryfinie tez szukaj w mosirze bo gdzie indziej bedziesz mial ciezko, Do swinoujscia radze jechac niemcami , z gryfina okolo 170 km trasa prosta i przyjemna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi