kamilbober Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 (edytowane) Witam wszystkich, Nazywam się Kamil 27l, obecnie mieszkam we Wrocławiu swoją pierwszą wyprawę odbyłem w zeszłym roku Ząbkowice Śląskie - Przemyśl 800km. Była to pięciodniową wycieczka w pojedynkę. W tym roku w pierwszy tydzień sierpnia planuje ok. tygodniowy wypad rowerowy. Start z okolic Wrocławia w kierunku morza Bałtyckiego. Dystans ok 1000km głównie po drogach asfaltowych, dystans dzienny ok. 150km, jesli i chodzi o noclegi to jestem nastawiony na spanie pod namiotem, w razie koniecznosci pod dachem. Szukam, osób chcących dołączyć do wyprawy. Edytowane 9 Maja 2017 przez kamilbober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciuljustyna Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Cześć, jaki mniej więcej koszt takiej wyprawy? I czy wyznaczoną masz trasę co do wyprawy? Jakie chcesz mniej więcej tempo? I jak w takim razie planowany powrót - pociąg ? Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbober Napisano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Hej, jeśli chodzi o koszty to: jedzenie i ewentualnie nocleg jeśli będzie potrzeba znalezienia jakiegoś miejsca pod dachem, (rok temu wydałem ok. 250 PLN za 5 dniową wojaż). Dokładnej trasy nie mam jeszcze wyznaczonej ale planuję zahaczyć o Warszawę (jeszcze nie byłem), później Gdańsk i wzdłuż Bałtyku w stronę Świnoujścia. Dzienny dystans to max 150 km. (ale zależy oczywiście od warunków). Powrót naturalnie że pociągiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margeritta Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Ja bym chętnie pojechała, ale czy inny termin wchodzi w grę ja mogę po 15 danego m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbober Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Ja bym chętnie pojechała, ale czy inny termin wchodzi w grę ja mogę po 15 danego m-ca Niestety, akurat z poczatkiem sierpnia zaczynam urlop, a przesunąć go nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbober Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 [Aktualizacja trasy] Startuje z okolic Wrocławia, nasępnie kieruje się w kierunku zachodnim pod niemiecką granicę i wzdłóż niej jadę w kierunku Szczecina. Jeśli siły natury i fizyczne pozwolą drugi etap bedzie prowadził wzdłuż polskiego wybrzeża aż do Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 (edytowane) witam a kiedy chcesz jechac , w ta trase, chodzi mi o termin bo urlop mam od 7 sierpnia Edytowane 12 Lipca 2017 przez maciej1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilbober Napisano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Wyruszam w poniedziałek 31 lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 12 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Wyruszam w poniedziałek 31 lipca W takim razie powodzenia , jesli chcesz nocowac pod dachem na szlaku odra nysa , to mozesz miec ciezko , W słubicach masz Mosir nocleg 50zl , w gryfinie tez szukaj w mosirze bo gdzie indziej bedziesz mial ciezko, Do swinoujscia radze jechac niemcami , z gryfina okolo 170 km trasa prosta i przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi