kashier Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Cześć! Kupiłem wyżej wymienione obręcze, w których jest adapter 15->9mm na szybkozamykacz. Niestety, piasta na szerokość nie pasuje do mojej ramy- choć podobno powinna. Czy coś robię źle? Niżej zamieszczam zdjęcia. Srebrny kolor mają adaptery, a czerwony chyba końcówki piasty- ale może się mylę. Domyślam się, że rozciąganie ramy na boki na siłę nie jest dobrym rozwiązaniem: ) Proszę o pomoc co z tym fantem zrobIć- nie do końca jestem zapoznany z mechaniką roweru, i to może być główny problem. Nawet bez adapterów, które delikatnie poszerzają całość, sama piasta się nie mieści. Mój rower to cube analog 29' 2017. W moim rowerze jest fabrycznie REAR HUB Shimano FH-TX505 Liczę na odpowiedzi Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 weź ściągnij te czerwone przejściówki- one są na 142 mm ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashier Napisano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Cymbał. Normalny cymbał : ) Dziękuję. Proszę usunąć, bo wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.