Topielec Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Cześć, witam wszystkich Proszę was o opinie o sklepie rowerowym Sportmen ul. Bazantów 35/37/39 40-668 Katowice www.sportmen.info Czy to rzetelny sklep ? Pozdr.
errwin Napisano 9 Maja 2017 Napisano 9 Maja 2017 Dawniej sklep nazywał się Sports Men i był w Katowicach na ul. gen. Zygmunta Waltera Jankego 59. Opinia jak d..a , każdy ma swoją, ja jeszcze chciałem realizować zamówienie w starym sklepie przed likwidacją i nic nie załatwiłem, także tego W opinie własnej i paru jeszcze znajomych biznesu bym z nim nie zrobił, ale skoro to ma być zakup akcesoriów czy sprzętu którego gwarancję możesz realizować w każdym innym punkcie PL i który znajduje się na stanie magazynowym sklepu to zakup jak każdy inny na odległość...
weland Napisano 9 Maja 2017 Napisano 9 Maja 2017 jeżeli rzeczywiście to były sportsmen, to serwis był kiepski a ceny dość wysokie. Do czego potrzeby Ci ten sklep?
Topielec Napisano 11 Maja 2017 Autor Napisano 11 Maja 2017 Dawniej sklep nazywał się Sports Men i był w Katowicach na ul. gen. Zygmunta Waltera Jankego 59. Opinia jak d..a , każdy ma swoją, ja jeszcze chciałem realizować zamówienie w starym sklepie przed likwidacją i nic nie załatwiłem, także tego W opinie własnej i paru jeszcze znajomych biznesu bym z nim nie zrobił, ale skoro to ma być zakup akcesoriów czy sprzętu którego gwarancję możesz realizować w każdym innym punkcie PL i który znajduje się na stanie magazynowym sklepu to zakup jak każdy inny na odległość... dzięki jeżeli rzeczywiście to były sportsmen, to serwis był kiepski a ceny dość wysokie. Do czego potrzeby Ci ten sklep? Mam okazje kupić u nich rower, ale musiałbym załatwić transakcję on line, bo ma daleko. Dzięki za opnię
weland Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Mam okazje kupić u nich rower, ale musiałbym załatwić transakcję on line, bo ma daleko. Dzięki za opnię wiesz, jeżeli chodzi o zakup, to nie sądzę, że mogą Cię oszukać. Po prostu nie był to najlepszy sklep i serwis z jakim miałem do czynienia. Chociaż to dzięki ich serwisowi zacząłem sam grzebać przy rowerze i tak mi zostało
Topielec Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 Dziękuje wszystkim za pomoc Temat jest już zamknięty, pozdrawiam -Jacek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.