dominikaaaa Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witam, jestem kompletnym laikiem w sprawach rowerowych, a chciałabym kupić fajny rower za adekwatną sumę pieniędzy. Zacznę może od tego, że potrzebuję roweru typu cross, do jeżdżenia głównie po asfalcie, chociaż ścieżki leśne od czasu do czasu też mogą się zdarzyć. Z tego powodu odrzuciłam rowery typowo górskie ( niewygodne na asfalcie), jak i typowo szosowe. Nie interesują mnie również rowery typowo miejskie. Byłam w salonie Giant, gdzie mój wybór padł na rower Giant Sedona, który dodatkowo ma wygodną pozycję jazdy. I teraz moje pytanie, czy opłaca się kupić ten rower, czy może znacie jakichś innych producentowi i modele roweru, które będą spełniać powyższe warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Szału zdecydowanie nie robi - ale jak ci się podoba i pasuje to i tak żadne rzeczowe argumenty cię nie odwiodą od jego zakupu .... zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi