Imar Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Cześć. Mam do sprzedania opony Bontrager Chupacabra TLR29x3.0 przebieg opon to 80 kilometrów. cena za komplet to 500 złotych.
GAWRAART Napisano 30 Maja 2017 Napisano 30 Maja 2017 Witam jestem zainteresowany. Proszę o info kontaktowe. Pozdrawiam
itr Napisano 4 Czerwca 2017 Napisano 4 Czerwca 2017 Z braku miejsca w ramie mogę zastanowić się nad jedną, na przód, może ktoś ma tak jak ja? Rozumiem że opony nie uszkodzone, nie bijące na obręczy itp? 80 km po np na szalonych zjazdach w Beskidach może nieźle poharatać także mile widziane zdjęcia
Mod Team sznib Napisano 4 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.