polerski Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Witam na starych sterach podczas jazdy skrzypilo/trzeszczalo mi w kierownicy wiec wymieniłem stery na accenty madzynowe. Lecz dalej jest to samo... Jakieś rady co moze byc tego przyczyna? Czuć pod rękami ze to w układzie kierowniczym. Co to moze byc?
polerski Napisano 8 Maja 2017 Autor Napisano 8 Maja 2017 Mam stery ahead i wyregulowalem luzy a jak miałem poluzowane to bylo tak samo
Gość Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Nagraj filmik i wrzuć bo ciężko mi uwierzyć że na nowych sterach jest dokładnie to samo. Miski wymieniłeś?
polerski Napisano 8 Maja 2017 Autor Napisano 8 Maja 2017 Wszystko wymieniłem. Problem pojawia sie po ok 30 min jazdy po dziurach itp. Dzisiaj zrobiłem konserwacje amorka bo mlze to byc jego wina. Jutro dam znac co i jak
fw66 Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Może amorek z tych, co strzelają na łączeniu goleni z koroną.
Biera Napisano 9 Maja 2017 Napisano 9 Maja 2017 a sprawdzałeś czy problem jest tylko na siedząco lub tylko na stojąco? czasem może strzelać suport lub sztyca, a dźwięki rozchodzić się w ramie tak, że są nie do zlokalizowania....
zekker Napisano 9 Maja 2017 Napisano 9 Maja 2017 Mi kiedyś hałasowała niedokręcona kierownica. Niby było skręcone i sztywno siedziało, a jednak jakiś minimalny luz był i skrzypiało przy jeździe na stojaka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.