czarek1201 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witam jak w temacie potrzebuję naprawdę bardzo dorbego serwisu na terenie warszawy, chodzi mi o dobry nie "tani i dobry" kosztem tego drugiego. Wychodzę z założenia że wolę zapłacić za dobrą i fachową pracę a nie za pracę na odpier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Może Serwis Bajka? Sam jeszcze z niego nie korzystałem, ale czytając blog widać, że właściciel jest fachowcem. Możesz zapytać, czy serwisuje ten model, jest zarejestrowany na forum pod nazwą @Punkxtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Wyślij np do Wicha, wyślesz np w pon i na pt będzie z powrotem. Edytowane 19 Maja 2017 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 (edytowane) Również gorąco polecam Serwis Bajka Grzegorza Lepszego serwisu w Warszawie nie znajdziesz, wszystkie swoje zlecenia wykonuje naprawdę na najwyższym możliwym poziomie, a na RockShoxach zna się jak mało kto. Ponadto wszystko relacjonuje szczegółowym opisem i zdjęciami, które otrzymasz w mali w dniu odbioru roweru, całość może także opublikować na swoim blogu, polecam na niego zajrzeć: serwisbajka.pl Ja korzystałem z jego usług, nawet aktualnie mój rower jest aktualnie u niego, między innymi właśnie na serwisie amortyzatora (RS Reba), lada moment odbieram rowerek Edytowane 26 Maja 2017 przez filipog44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Też mogę polecić serwis bajka. Mój pike po serwisie u Grzegorza chodzi rewelacyjnie. Monarch i reba też Edytowane 19 Czerwca 2017 przez hi_all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi