dexter339837 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Cześć, Dla tych którzy szukają alternatywy dla Stravy Czy Endomondo, pojawiła się wersja Runtastic RB Pro za free!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android.roadbike.pro Nawet jeżeli się nie spodoba to zaoszczędzimy 19,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Dzięki, zasysam w oczekiwaniu na "udarmowienie" wersji MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Przeciez caly czas jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Owszem, ale nie PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Te promocje na wersję pro to jakieś okresowe ? Wiem,że już kiedyś była taka akcja,i też liczę na wersję mountain w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Okresowe promocje. Do śledzenia promocji w google markecie polecam aplikację "AppSales". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Do śledzenia promocji w google markecie polecam aplikację "AppSales". Wielkie dzięki,zassane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter339837 Napisano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Ja osobiście korzystam z pepper.pl. 2 miesiące temu była wersja Runtastic bieganie Pro za free tak ,że MTB pro może pojawić się w przeciągu kilku miesięcy. dam znać jak zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq77 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Witam dzięki za info już zainstalowałem kiedyś sporo używałem potem Endomondo ale fajna apka polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.