Adrid Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 (edytowane) Czyli mówisz, że przygotowując się do zawodów, które za niedługo mam lepiej sb serwis zrobić ? Pytanie moje jest tylko jeszcze jedno w tym wszystkim. Czy muszę ściągać amor z ramy ? Wydaje mi się że to wszystko da się zrobić jak amor jest przykręcony do ramy czy się mylę ? PS: @skom25 Czy możesz polecić jakąś pompkę do amo - bo tego nie mam więc ciężko będzie złożyć amor do kupy po serwisie Edytowane 28 Marca 2022 przez Adrid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2022 Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Możesz zrobić na rowerze, bez różnicy. Poza wygodniej, ale jak się nie ma dwóch stojaków, to lepiej na rowerze. Do XCR nie wlewa się oleju, więc odpada problem z obracaniem roweru. Nie ważne czy masz zawody czy nie, serwis powinno się robić raz na rok, a jak jeździsz dużo w każdych warunkach, to nawet i dwa razy do roku. GIYO GS2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi