krzychszop Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam mam pytanie może ktoś wie gdzie w naszym województwie można kupić używaną szosówke taka do 1000zł. Jak ktoś zna jakiś komis sklep lub coś takiego niech napisze adres. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 jesli chcesz szosuwke np scott 92' albo inne tego typu dziwne rzeczy to polecam gielde samochodowa w Bydgoszczy w kazda niedziel ludzie przywoza stare kolarki i chodza po 80-400zl ostatnio np colnago na pelnej campie z 90 gosc mial za 180zl - super sprzet w super stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Nie chodzi mi o nic super ultra light full carbon ale o najzwyklejszą szosówkę bo jest mi ona potrzebna wyłącznie do treningów. Ale jeżeli nic nie znajdę na allegro do niedzieli to się wybiorę na giełdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Siemka, a na jakiej ulicy w bydgoszczy jest ta gielda bo tez chce kolarzowke kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 5 Października 2006 Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Na ulicy fordonskiej Kazda niedziele od 8-13 naprzeciwko Obi i Galerii Pomorskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambialkowski Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 I jak efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.